Окремі засади здійснення речових прав - Харченко, Г.Г (Держава і право, 2012)
Розкрито зміст окремих принципів речового права: принципу старшинства речових прав, принципу пріоритетності здійснення речових прав та принципу свободи здійснення речових прав.