Адміністративний процес: основні підходи до розуміння - Лошицький, М.В.; Короєд, С.О. (Держава і право, 2012)
Узагальнено погляди науковців на адміністративний процес. изначається його правова природа та структура, пропонується комплексний підхід до розуміння адміністративного процесу.