Поняття і правові аспекти національної безпеки в сучасних умовах (адміністративний аспект) - Беззубов, Д.О. (Держава і право, 2012)
Визначаються основні положення, роль і місце національної безпеки в сучасних умовах. Пропонується дослідження і класифікація підходів до визначення категорії «національна безпека» в правовому аспекті. Розглядаються сучасні напрями протидії національним загрозам.