Участь громадських організацій у договірних забов'язаннях - Менджул, М.В. (Держава і право, 2012)
Досліджено особливості участі громадських організацій у договірних зобов’язаннях, зокрема укладення ними договорів дарування, пожертви, позички, банківського рахунку, кредиту та ін.