Питання відкритого доступу до документів радянського періоду обговорено за круглим столом - Романович, С.В. (Архіви України, 2012)
3 лютого 2012 р. у приміщенні Державної наукової архівної бібліотеки Державною архівною службою України організовано і проведено засідання Круглого столу з питань відкритого доступу до документів радянського періоду.