Особливості формування політичного іміджу держави - Данилов, В. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті визначаються функціональні завдання і методи формування політичного іміджу держави. Робиться висновок, що імідж держави є своєрідним індикатором її економічної сили, рівня розвитку культури країни, дотримання в ній прав і свобод громадянина, рівня соціальної захищеності населення тощо. Від іміджевих характеристик залежить авторитет держави як на внутрішньополітичній, так і на міжнародній арені.