Німецький Бундесрат: особливості формування і повноваження - Нойманн, О. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядається специфіка формування, особливості роботи та повноваження німецького Бундесрату. Зазначається, зокрема, що Бундесрат не є другою палатою бікамерального парламенту Німеччини.