Етнотероризм сьогодні і завтра - Логвиненко, С. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розглядаються особливості етнотероризму як специфічного виду терористичної діяльності, який останнім часом набув значного поширення. Висвітлюється роль тероризму і радикального сепаратизму в процесі вирішення регіональних конфліктів.