Міжкультурний діалог: ефективний конструкт інтегративного розвитку поліетнічних суспільств - Євтух, В. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті аналізуються проблеми суспільного розвитку, пов’язані з таким явищем, як взаємодія культур. Розглядаються, зокрема, такі питання, як теоретико-методологічні перспективи дослідження феномена „міжкультурний діалог”, простір реалізації міжкультурного діалогу, українські реалії цього діалогу, його менеджмент у вимірі етнічного розмаїття сучасного світу.