Політичні пріоритети розвитку Близького Сходу в контексті глобальних процесів - Юсеф, Н. (Політичний менеджмент, 2008)
Кінець XX століття знаменував важливу віху в історичному розвитку країн Близького Сходу, що дає можливість підбити деякі підсумки чи, принаймні, констатувати певні істотні зміни, характерні для еволюції арабського світу.