Особливості соціально-економічної доктрини російської націоналістичної ідеології - Васильчук, Є. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті на основі програмно-ідеологічних праць О. Баркашова і програмних документів найбільшого націоналістичного руху Росії – „Російської національної єдності” аналізуються особливості соціально-економічної доктрини ідеології РНЄ.