Особливості політичної модернізації в Азербайджані - Рагімов, Е. (Політичний менеджмент, 2008)
Стаття присвячена дослідженню складного процесу демократичних змін у політичній сфері Азербайджану. В процесі політичної модернізації відбувається як становлення нових, так і еволюція вже існуючих політичних інститутів, які перебувають у складній динамічній взаємодії.