Бути чи не бути етнічним конфліктам в Україні? - Котигоренко, В. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розкриваються потенційно етноконфліктогенні фактори суспільних відносин в Україні. Акцентується роль держави і її правлячого класу в мінімізації загроз соціальній стабільності, пов’язаних з цими факторами.