Політико-економічний аспект професіоналізації Збройних Сил України - Троцько, В.; Малюта, О.; Терещук, В.; Троцько, Л. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розглядаються питання, пов’язані з утриманням особового складу професійних Збройних Сил з урахуванням ринкових вимог та економічних умов України.