Суть терористичних загроз в сучасному світі - Логвиненко, С. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розглядаються такі сучасні світові тенденції, як регіоналізм і глобалізм у зв'язку з можливістю обумовлення ними певних терористичних загроз.