Проблема роз’єднання Кореї в історичній ретроспективі - Кан Ден Сік (Політичний менеджмент, 2008)
Серед історично розділених країн чи не найскладнішою та найсуперечливішою є корейська проблема. Щоб розібратися у всій її складності, необхідно з’ясувати її причини та особливості.