Феномен психічної інфляції як кризовий механізм політики - Донченко, О. (Політичний менеджмент, 2008)
Психологічний феномен психічної інфляції під назвою „пуеризм” розглядається як щодо його психологічної природи, так і щодо практичних наслідків у сучасному політичному просторі України.