Парламентська більшість та опозиція в Сеймі Республіки Польща - Кукуруз, О. (Політичний менеджмент, 2008)
Розуміння ролі політичного складу парламентської більшості і парламентської опозиції особливо актуальне для держав, які перебувають на стадії трансформації політичних систем. Для України у цьому зв'язку може бути корисним, зокрема, вивчення політичної ситуації у Польщі останніх років. Відтак у статті здійснюється аналіз змін політичного складу парламентської більшості та опозиції в Сеймі Республіки Польща, починаючи з 1989 року.