Збірники матеріалів про історію і сучасність Волинського краю - Багнюк, М.Г. (Архіви України, 2012)
Рецензія на книгу: Минуле і сучасне Волині та Полісся. Волинське полісся та Маневиччина в Європейській та українській історії. Науковий збірник. Випуск 38. Матеріали XXXVIII Міжнародної наукової історико-краєзнавчої конференції, смт. Маневичі. Упоряд. А. Силюк, П. Хомич. – Луцьк, 2011. – 317с.: іл. Минуле і сучасне Волині та Полісся. Волинь у 1941 році: люди, події, факти. Сторінки історії Іваничівщини. Науковий збірник. Випуск 39. Матеріали XXXIX Всеукраїнської наукової історико-краєзнавчої конференції, смт. Іваничі. Упоряд. А. Силюк, Л. Куль. – Луцьк, 2011. – 362 с.: іл. Минуле і сучасне Волині та Полісся. Старовижівщина та її населені пункти в історії України та Волині. Випуск 40. Матеріали ХХХХ Всеукраїнської наукової історико-краєзнавчої конференції, смт. Стара Вижівка. Упоряд. А. Силюк, В. Недзельський. – Луцьк, Гадяк Жанна Володимирівна, друкарня “Волинь поліграф”тм, 2011. – 384 с.: іл.