Удосконалення методичних підходів до організації архівної справи в Тернопільській області - Кожій, Р.Б. (Архіви України, 2012)
Висвітлено питання, пов’язані з удосконаленням організації і управління діяльністю Державним архівом Тернопільської області: пошук нових методів відбору і реєстрації документів, їх класифікація, облік і зберігання, створення сприятливих умов для використання інформаційних ресурсів.