Розвідки Української філії науково-дослідного інституту планування і нормативів у сфері економічних та інформологічних документознавчих досліджень у 1960–1980-х рр. - Горєва, В.В. (Архіви України, 2012)
Проаналізовано дослідницьку діяльність Української філії науково-дослідного інституту планування і нормативів при Держплані СРСР у м. Києві у сфері економічних та інформологічних документознавчих досліджень. На основі проведеного історіографічного аналізу наукової продукції Української філії висвітлюються документознавчі розвідки цієї інституції, що здійснювалися в УРСР у 1960–1980-х рр.