Документальні фонди середніх навчальних закладів Волинської губернії у Державному архіві Рівненської області - Леонова, Л.А.; Прищепа, О.П. (Архіви України, 2012)
Аналізується склад та з’ясовується інформаційний потенціал наявних у Державному архіві Рівненської області документальних фондів середніх навчальних закладів Волинської губернії, які функціонували у Рівному, Дубні, Острозі.