Борис Антоненко-Давидович – історик літератури - Ходоровський, М.Д. (Архіви України, 2012)
Розповідається про літературні портрети і нариси Б. Д. Антоненка-Давидовича, опубліковані із значними купюрами. Наведено уривки з рукописів, які були викреслені редакторами.