«Український шістдесятник» Вільям Беренштам – дослідник місцевих старожитностей - Іваницька, С. (Краєзнавство, 2012)
Стаття присвячена діяльності педагога, літератора, представника Старої громади Вільяма Людвиговича Беренштама (1839 - 1904) у сфері вивчення локальних пам’яток культури, насамперед - археологічного краєзнавства Запорізького краю, Чернігівщини, Кубані, Північного Кавказу.