До скарбниці церковного краєзнавства Чернігівщини - Демченко, Т.; Тарасенко, О. (Краєзнавство, 2012)
Рец. на кн.: Устименко В. Зведи свій храм: З історії Свято-Покровського трипрестольного храму с. Жукля на Чернігівщині. – К.: Вид-во «Академпрес», 2011. – 240 с.: іл.