"Великий терор" на Харківщині: масштаби, виконавці, жертви - Бажан, О.; Золотарьов, В. (Краєзнавство, 2012)
У статті комплексно розглянуто масові політичні репресії на Харківщині в 1937-1938 роках, проаналізовано результати "великої чистки"- кількість заарештованих, їх соціальний стан та національну приналежність