Пропагандистська та агітаційна діяльність Партії соціалістів-революціонерів на Правобережній Україні (1902-1905 рр.) - Хоптяр, А. (Краєзнавство, 2012)
У статті робиться спроба висвітлити діяльність організацій Партії соціалістів-революціонерів (далі ПСР, есери) на Правобережній Україні впродовж 1902-1905 роках. Стаття створена на основі архівних документів, містить дані про особливості форм та методів діяльності есерівських організацій, дає характеристику найактивніших партійних осередків та їхніх лідерів