“Круглі столи” з проблем києвознавства - Гончаров, О. (Краєзнавство, 2012)
Вже другий рік поспіль з ініціативи Київської міської організації Національної спілки краєзнавців України в стінах Центру позашкільної роботи “Північне сяйво” Святошинської райдержадміністрації м. Києва проводяться “круглі столи” з проблем києвознавства (перший відбувся 10 грудня 2010 р., другий – 23 грудня 2011 р.). Особливістю цих заходів є те, що вони збирають разом представників різних установ та організацій для обговорення широкого кола питань, пов’язаних із вивченням та викладанням києвознавства в закладах освіти, наукових установах, бібліотеках, архівах і музеях, формулювання наявних проблем та шляхів їх розв’язання.