Листування у дорадянських фондах особового походження (за документами Державного архіву Чернігівської області) - Лобанова, Н.М. (Архіви України, 2011)
Проаналізовано листування, що зберігається у фондах особового походження Державного архіву Чернігівської області. Переважна більшість листів – це приватне листування, але в окремих особових фондах зберігається офіційне листування; розглянуто листи побутового, суспільно-політичного, особистого характеру, листи-повідомлення, прохання, подяки, вітання.