Із досвіду роботи Державного архіву Полтавської області щодо впровадження системи управління якістю - Гудим, В.В. (Архіви України, 2011)
Розглянуто передумови та основні етапи впровадження системи управління якістю у державному архіві полтавської області, а також основні результати впровадження інноваційного процесу.