Читацька конференція як результат дослідницької роботи користувачів документами Національного архівного фонду - Юдіна, Л.М. (Архіви України, 2011)
Висвітлено досвід Державного архіву Харківської області з організації та проведення читацької конференції як однієї з форм співпраці з користувачем документами Національного архівного фонду та одного із засобів популяризації архівних документів. Проаналізовано тематику читацьких конференцій, організованих та проведених упродовж 2009–2011 рр.