Особові фонди представників української діаспори в архівних зібраннях ЦДАМЛМ України. Микола Бутович - Сукало, А.М. (Архіви України, 2011)
Висвітлено склад особового архівного фонду українського художникаграфіка М.Г. Бутовича, що зберігається в ЦДАМЛМ України.