Збірник документів про окупаційний режим на Дніпропетровщині - Гаранін, О.Я. (Архіви України, 2011)
Рецензія на книгу: Окупаційний режим на Дніпропетровщині в хронологічних довідках місцевих органів влади : зб. документів / Держархів Дніпропетров. обл. ; авт.-упоряд.: О.В. Касьянов, Н.В. Киструська. – Дніпропетровськ : Герда, 2010. – 378 с. : іл., табл. – (Еditio princeps).