Міжнародна осіння архівна школа (м. Трієст) - Орел, Ю.В. (Архіви України, 2011)
6–12 листопада 2011 р. у м. Трієст (Італія) відбулася Осіння архівна школа, організована Міжнародним інститутом архівознавства в Трієсті та Маріборі. Серед 28 слухачів школи були представники з 16 країн Азії і Європи.