Достатні умови стійкості нечітких гібридних автоматів - Бичков, О.С. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті отримані умови стійкості лінійних гібридних автоматів з нечітким перемиканням. Динаміка в локальних станах описується диференціальними рівняннями за процесом нечіткого блукання. Дослідження стійкості проводиться за допомогою методу функцій Ляпунова.