Координація в багаторівневій АСУ військами - Гришин, С.П.; Комарова, Л.О.; Невольніченко, А.І.; Шарий, В.І. (Математичні машини і системи, 2012)
Стаття присвячена дослідженню децентралізованого управління військами з оптимальною координацією як фактора бойової ефективності. Представлені інформаційна технологія вирішення основної задачі організаційного управління з оптимальною координацією в багаторівневій АСУ військами та рекомендації щодо її використання у програмному забезпеченні комп’ютерних засобів автоматизації управління з метою підвищення якості та оперативності управління військами (силами).