Аналіз недоліків систем автоматизованого захисту інформації та методів біометричної автентифікації, які в них використовуються - Фенюк, М.В. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті розглядаються різноманітні системи захисту інформації з використанням біометрії, їхні недоліки, які створюють проблеми при роботі автоматизованих систем. Розглядаються методи, що дозволяють усувати недоліки та використовувати їх у боротьбі із зловмисниками