Модель представлення знань в адаптивній системі дистанційного навчання та контролю знань «EduPRO» - Федорук, П.І.; Масловський, С.М. (Штучний інтелект, 2011)
У статті розглянуто проблеми побудови моделей представлення знань. Описані основні існуючі моделі представлення знань та запропонована гібридна модель на базі технології представлення знань адаптивної системи дистанційного навчання та контролю знань «EduPRO», що поєднує в собі властивості двох моделей: фреймової та продукційної.