Кам’янська запорозька Січ як туристичний об’єкт: проблеми та перспективи - Власов, О. (Краєзнавство, 2012)
У статті надається загальна характеристика пам’ятки історії національного значення Кам’янської запорозької Січі, як історико-археологічного об’єкту, висвітлюється сучасний стан пам’ятки. Викладені пропозиції щодо використання Кам’янської Січі в туристичній сфері.