Використання історико-культурної спадщини України у туризмі на прикладі скансенів - Каднічанський, Д. (Краєзнавство, 2012)
Розглядаються питання збереження дерев’яної архітектури України. Для кращого її збереження створюються музеї просто неба – скансени. Описуються скансени України. Розглядаються проблеми, пов’язані з використанням музеїв просто неба в туризмі.