Діяльність Дмитра Грицая у дорожівській філії Товариства “Просвіта” - Сова, А. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Дмитро Грицай відомий як військовий референт крайової екзекутиви ОУН західно- українських земель. У статті звернено увагу на його культурно-громадську діяльність, зокрема активну працю в читальні Товариства “Просвіта” у с. Дорожів Дрогобиць- кого району Львівської області.