Новознайдені матеріали київських та львівських архівів про діяльність у "Просвіті" братів Костя і Северина Паньківських - Лемещенко, Г. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
На основі введених до наукового обігу архівних матеріалів з фондів Державного музею театрального, музичного та кіномистецтва України, а також маловідомих джерел ЦНБ АН України ім. В. Вернадського доповнено інформацію про співпрацю галицьких культурних і громадських діячів Костя і Северина Паньківських з Товариством “Просвіта” у Львові та Києві.