Культурно-просвітницька діяльність Івана Огієнка у Кам'янці-Подільському (1918-1920) - Сохацька, Є. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Розкрито подвижницьку працю просвітителя, науковця, ректора Кам’янець-Подільського університету на благо соборної України. Показана його роль в налагодженні системи української освіти в нелегкі роки становлення української державності.