Газета "Шлях" Вінницького товариства "Просвіта" (1919) - Кравець, М. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Показано роль редколегії вінницької газети “Шлях”, що видавало Товариство “Просвіта” у період української національно-визвольної революції 1917–1920 рр. Через кожен номер часопису червоною ниткою проходила ідея єдності народу в боротьбі за незалежну Українську державу.