Взаємозв'язки Одеської та Галицької "Просвіт" - Мисечко, А. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Показано широкі та взаємовигідні зв’язки одеської та галицької “Просвіт” на ниві українського національного відродження кінця ХІХ ст.