Матеріали архіву товариства "Просвіта" у Львові в фондах відділу рукописів В. Стефаника НАН України - Трегуб, М. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2010)
Охарактеризовано документи та матеріали “Просвіти”, що зберігаються у відділі рукописів ЛНБ ім. В. Стефаника НАН України. Подано опис матеріалів Лемківської комісії, журналу “Життя і Знання”, листування, видавничі плани Товариства.