Біомаса як паливна сировина - Гелетуха, Г.Г.; Жовмір, М.М.; Олійник, Є.М.; Радченко, С.В. (Промышленная теплотехника, 2011)
Виконано огляд схеми класифікації біопалив, приведені й проаналізовані основні характеристики та властивості біомаси як паливної сировини.