Рецепція наукової спадщини академіка М.Я. Калиновича - Федонюк, В. (Iнститут української мови НАН України, 2009)
Інформація про Міжнародну наукову конференцію до 120-річчя від дня народження академіка Михайла Яковича Калиновича (1888—1949)