Дві властивості операції суми та лінійного порядку для нечітких чисел з дискретним носієм - Ємець, Ол-ра О. (Штучний інтелект, 2011)
У статті розглядаються нові властивості операції суми та лінійного порядку для нечітких чисел з дискретним носієм.