Архітектура спеціалізованих програмних модулів для географічного аналізу об’єктів при інвентаризації парникових газів - Любінський, Б.Б.; Бунь, Р.А. (Штучний інтелект, 2011)
Представлено архітектуру реалізації програмних модулів для географічного аналізу та реалізації процедур дезагрегації та формування множини елементарних об’єктів в процесі просторової інвентаризації парникових газів. Проаналізовано специфіку вхідних даних, охарактеризовано виконувані функції та показано особливості подання і візуалізації просторових кадастрів емісій.